juni 18, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Populaire ashanger thema’s; Het klavertjevier

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige collectie assieraden met onder andere een bijzonder aanbod ashangers. Bijzondere sieraden waarbij de hanger voorzien is van een kleine holle ruimte (af te sluiten met een schroefje) voor een symbolische hoeveelheid as, een haarlokje of een beetje zand van het graf. In een serie blogartikelen informeren onze medewerkers u over populaire en bijzondere ashanger thema’s. Ditmaal vertellen wij u iets meer over de klaver. Wilt u meer weten, dan zijn wij u graag van dienst. U kunt ons mailen, bellen, een contactformulier invullen of een bezoek brengen aan onze showroom.

Ashangers met het thema klaver

De driebladige klaver, oftewel het klavertje drie is binnen het Christendom het symbool van de heilige drie-eenheid, de Vader, de Zoon en de heilige Geest. Het klavertjevier is een zeldzame mutatie van de driebladige klaver en het vinden van een klavertjevier (met een kans tussen de 0,1 en 0,01%) zou geluk brengen, maar daarnaast lijkt de vorm van het klavertjevier ook op een kruis (Christelijk symbool) en de separate klavers lijken qua vorm op een hart. Daarnaast wordt bij een klavertjevier ook aan ieder klaverblad een thema toegekend; Hoop, Vertrouwen, Liefde en Geluk. Een prachtig symbool met verschillende betekenissen dus voor een liefdevolle & dierbare herinnering aan uw overleden dierbare. Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige collectie van zilveren, gouden en roestvrijstalen ashangers in de vorm van een klavertjevier; Altijd een passende ashanger voor een Eerlijke prijs bij UitvaartUniq.nl.

Wilt u meer weten over het klavertje vier als symbool voor assieraden of heeft u andere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij zijn u graag van dienst. Bezoek onze webshop voor een uitgebreide collectie ashangers en wilt u een specifiek sieraad in onze showroom komen bekijken? Bel van tevoren dan even, dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn en weet u zeker of dit sieraad ook aanwezig is.