juni 18, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Philips Airfryer XL aanbieding

De Philips Airfryer XL is de grote variant van de Airfryers van Philips en komen regelmatig met een aanbieding. Dit wordt ook wel een Philips Airfryer XL aanbieding genoemd.

 

Maar waarom te veel betalen?bolcom

Inderdaad, maar waarom te veel betalen voor de Philips Airfryer XL, dat is de vraag! Allereerst ben ik ervan overtuigd dat je voor dit apparaat niet te veel betaald, puur door de kwaliteit die je er voor terug krijgt, ook zijn er ontzettend veel opties in de vorm van Accessoires en recepten die je klaar kunt maken in dit prachtapparaat. Maar aan de andere kant, waarom een bedrag betalen, als je ook minder kunt betalen, we blijven immers Nederlanders toch? Een mooie Philips Airfryer XL aanbieding is nooit weg! De kortingen lopen soms wel op tot 50% en zo nu en dan is er een Philips Airfryer XL aanbieding waarbij je naast korting ook nog een speciaal op maat gemaakte Airfryer Accessoire krijgt bij aanschaf van de heteluchtfriteuse. Dit kan onder andere een bakplaat of grillplaat zijn. Normaal ligt de korting van de Philips Airfryer rond de 30% en 36%, maar door de cashback actie van €30,- ga je nog veel minder betalen. Deze cashback actie duurt tot 2 januari 2017 dus wees er snel bij! Het zou zonde zijn als je deze kans laat liggen!

 

Toch nog wachten op een andere Philips Airfryer XL aanbieding

Toch nog niet helemaal zeker of je de aankoop nu al wilt doen, maak je dan geen zorgen. Er zijn regelmatig nieuwe aanbiedingen voor de Philips Airfryer XL. Echter kan er niet gegarandeerd worden dat de kortingen snel weer zo hoog oplopen. Ook is er nog niet bekend of er nog nieuwe cashback acties zullen volgen. Het is dus wel verstandig om de Philips Airfryer aan te schaffen als je zeker weet dat je in de toekomst een Philips Airfryer wilt hebben.