juni 18, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Het nieuwe jaar goed beginnen met een sapkuur

We zijn alweer in de laatste maand van het jaar aangekomen en dat betekent dat het tijd is om een aantal goede voornemens voor volgend jaar te bedenken waar je je aan gaat proberen te houden. Misschien heb je nu wel de motivatie om er echt iets van te gaan maken. De meeste goede voornemens die bedacht worden, draaien toch eigenlijk wel om de gezondheid en dit kan betekenen dat mensen willen stoppen met roken, starten met sporten of dat zij beter op hun eten willen gaan letten en minder willen snacken bijvoorbeeld. Anderen nemen zich voor om een detox sapkuur te gaan doen om het jaar gezond te starten. 

Ongezond het jaar uit

De kans is groot dat jij tijdens kerst en oud en nieuw jezelf nog even helemaal zal laten gaan om nog even te kunnen genieten van alles wat daarna niet meer mag, maar zeker na dit soort dagen is je lichaam zeker toe aan een fijne sapkuur. Je kunt zelf kiezen voor welke lengte in dagen jij een sapkuur wilt en of je misschien een dag genoeg vindt, 3 dagen voldoende zijn of dat je meteen voor een intensieve week wilt gaan. Bekijk hierbij wel welke ervaringen jij met deze sapkuren hebt en ga niet meteen voor de moeilijkste optie als beginner om het wel goed aan te pakken. 

Op een verantwoorde manier doelen behalen

Je kunt kiezen voor verschillende pakketten wanneer je besloten hebt om voor de detox sapkuur te gaan en dat betekent dat je bijvoorbeeld voor sapjes kunt gaan die je gedeeltelijk op moet warmen bijvoorbeeld of dat je voor een optie gaat waarbij je extra coaching krijgt of is voor jou de basic variant voldoende. Bekijk hiervoor goed wat de doelen zijn die je wilt gaan bereiken en hoe jij dit op de verantwoorde manier aan zou willen gaan pakken. Dat mag tenslotte niet vergeten worden en is ontzettend belangrijk voor het lichaam. 
Ga naar Dr Veggie voor de beste detox sapkuur!