juni 19, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Op zoek naar een tandarts Eindhoven centrum?

Op zoek naar een tandarts Eindhoven centrum? Dan bent u van harte welkom bij PC2-tandartsen. Ons team biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor de verzorging van uw mond en uw gebit. Wij werken met een team dat bestaat uit medewerkers met specifieke taken. Bij ons kunt u terecht voor diverse voorkomende behandelingen, zoals een periodieke controle, een gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Ook voor uitgebreidere behandelingen bent u bij ons op de juiste plek.

Professionele medewerkers

Bij onze tandarts Eindhoven centrum weet u dat u kunt rekenen op professionele en ervaren medewerkers. PC2-tandartsen verricht de meeste behandelingen zelf. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, preventie, mondhygiëne, endodontologie en parodontologie. Ook voeren wij tandheelkundige behandelingen uit bij kinderen en bij mensen met angst of het obstructief slaapapneu syndroom (OSAS).

Voorkomen is beter dan genezen

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij een goede preventie. Voorkomen is immers beter dan genezen. Daarom ziet onze tandarts Eindhoven centrum u graag regelmatig voor een periodieke controle. Hierbij nemen wij de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en uw mond lang gezond blijven. Als het nodig is, onderneemt onze tandarts actie om uw mondhygiëne te verbeteren. Wanneer er een kleine ingreep noodzakelijk is dan bespreken wij dit direct met u. De behandeling volgt dan op korte termijn.

Afspraak maken met tandarts eindhoven centrum?

Wilt u een afspraak maken met onze tandarts Eindhoven centrum? Schrijf u dan eerst online in via onze website of bel naar onze praktijk. Na uw inschrijving kunt u doorgaans binnen zeven werkdagen bij ons terecht voor een controle. U bent van harte welkom bij PC2-tandartsen!