juni 18, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

microdermabrasie Amsterdam!

Microdermabrasie Amsterdam is een techniek, waardoor u een jonge en strakke huid krijgt. Wij gebruiken hiervoor een speciale vacuümtechniek. Met behulp van steriele microkristallen worden laagjes dode en oude huidcellen verwijderd. Hierbij raken verstopte poriën weer schoon. Uw huid wordt helemaal gereinigd en uw bloedsomloop wordt gestimuleerd. Ook de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Als resultaat krijgt u een gladde en jongere huid. Dit door middel van een vrijwel pijnloze behandeling. Bij microdermabrasie Amsterdam zijn we pas tevreden als de klant met een glimlach naar huis gaat.

Waarom voor microdermabrasie Amsterdam kiezen?

Microdermabrasie Amsterdam maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Wij gebruiken de Medcos Microskinpolish voor onze behandelingen. Dit is een product ontworpen door een Nederlands bedrijf en voldoet aan alle eisen. Het apparaat is  erg veilig en geeft u de meest effectieve microdermabrasie behandeling die er bestaat.

Low level therapie

U krijgt na de microdermabrasie behandeling nog een Low Level Laser therapie. Hierbij wordt rood licht en infrarood licht toegepast, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt.Tijdens deze behandeling worden belangrijke vitaminen en antioxidanten aangebracht.  Als u ouder wordt neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in het lichaam af en wordt uw huid droger. Met behulp van een speciale massagetechniek zorgen wij ervoor dat deze stoffen goed in jouw lichaam worden opgenomen.