juni 24, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Phonak

Kleinste hoorapparaat met het grootste geluid!

kleinste hoorapparaatEen kleinste hoorapparaat gezocht! Hiermee kan ik alsnog de dagelijkse gang van zaken blijven doen en horen. In het begin dacht ik altijd dat het aan een ander lag en niet aan mij. Mensen spraken gewoon niet goed en duidelijk en daar stoorde ik mij onwijs aan. Tot op het punt dat mijn eigen man aan mij vroeg of dat het wel goed ging met mij. Dat punt snapte ik totaal niet aangezien ik het gesprek helemaal niet had gehoord. Het scheen dat mijn man namelijk al een tijdje tegen mij aan het praten was en dat ik het dus niet had gehoord. Zodoende heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken bij de huisarts. Het was een griepje denk ik en daar moest ik gewoon overheen.

Mijn zoektocht naar de kleinste hoorapparaat

Bij de huisarts werd ik niet echt geholpen. Althans, zij stuurde mij direct door naar Phonak. Dit heeft zij bewust gedaan aangezien Phonak meer verstand heeft van het gehoor en dat vond zij belangrijk. Zodoende ben ik een afspraak gaan maken en nog geen dag later zat ik bij dit bedrijf al aan de koffie. Zo kreeg ik een test waaruit je kon zien hoe dat mijn gehoor eraan toe was. Hier schrok ik zelf van aangezien ik niet had verwacht dat mijn gehoor zo sterk achteruit was gegaan.

kleinste hoorapparaat

Bij dit bedrijf heb ik te horen gekregen dat je met de kleinste hoorapparaat ook voldoende kunt horen. Hier had ik wel interesse naar en ben vervolgens op de website van dit bedrijf gaan kijken naar informatie. Wat mij direct opviel was het feit dat dit bedrijf erg veel informatie heeft. Bovendien kunnen de medewerkers van dit bedrijf mij ook erg goed te woord staan. Ik hoef mij nu in ieder geval geen zorgen meer te maken dat ik een gesprek mis!