juni 24, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

proteïne recepten

Ik raade hem proteine recepten aan

Vandaag wil ik iets vertellen over proteïne recepten. Welkom bij weer een nieuw blog waarin ik een goede tip achter laat. Ik als verpleegkundige krijg in mijn familie en vriendenkring vaak vragen over gezondheid. Nu heb ik een vriend die eindelijk zichzelf heeft ingeschreven bij de sportschool en bereid is om gezonder te gaan eten. Omdat hij er nu zelf voor open staat heb ik besloten om hem te gaan helpen.

proteïne recepten

Hij was eerst sceptisch maar nu erg enthousiast

Toen ik deze website had ontdekt wist ik direct dat ik de proteïne recepten moest gaan bestellen. Ik wil er natuurlijk wel zeker van zijn dat hij het goed aanpakt. Mijn vriend zou hem af en toe moeten zien op de sportschool en ik zou een oogje in het zeil houden omtrent de voeding. Enfin, nu 6 weken later zijn wij uitgenodigd samen met nog wat vrienden van ons om een avondje te komen borrelen. We moeten rond etenstijd komen en met een lege maag. Vol verbazing keek ik mijn ogen uit wat ons werd voorgeschoteld.

proteïne recepten

Het waren de proteïne recepten waar ik nu zelf ook van mocht smullen. Erg smaakvol en echt iets wat je de visite prima kunt voorschotelen. Mijn goede vriend heeft nog een lange weg te gaan maar hij zit nu al vol energie en heeft nog steeds de drive om door te gaan. Waar anderen nu al zouden stoppen met afvallen kun je met deze overheerlijke recepten ervan op aan dat je moeiteloos kunt doorgaan. Daarom mocht deze absolute aanrader niet ontbreken op mijn blog.

proteïne recepten