juni 18, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Gezond met een foodbox, Maaltijdboxen Vergelijken doe je zo.

Dat een maaltijdbox een gezonde bezigheid is is inmiddels wel duidelijk, het internet staat vol met verhalen van foodies, en voedingsdeskundigen over hoe gezond deze maaltijdbox wel niet voor je is. Door het gebruik van verse eerlijke producten in combinatie met door voedings-experts uit gedokterde gerechten, eet je gevarieerd en gezond. En nog makkelijk ook want door een abonnement krijg je elke week een nieuwe box met nieuwe maaltijden thuis bezorgd.

 

Overtuigd wat nu?

Oke, je heb er interesse naar, je hebt weleens een advertentie gezien of er is op straat een verkoper naar je toegekomen om een van deze boxen bekend aan je te maken, je twijfelt of het wat voor je is en doet er wat onderzoek naar. Zo kom je er wellicht achter dat het inderdaad niet een heel onverstandige stap zou zijn om maar eens gebruik te maken van een abonnement op deze boxen. Je hebt je ingelezen en hebt de vele maaltijdbox bezorgers op het internet gevonden, nu volgt vaak al het 2e probleem. Omdat er zoveel verschillende verkopers van deze boxen zijn en je zoveel variaties hebt weet je eigenlijk niet echt welke box je moet nemen. Herkenbaar toch?

Daarom ga ik je helpen met maaltijdboxen vergelijken, je hebt er tenslotte veel van en welke is nou de beste voor jou? Ten eerste moet je kijken naar wat je wilt en voor hoeveel personen voor hoeveel dagen je dit wilt? Vervolgens moet je een keus maken in de soort box, ben je vegetarisch en wil je alleen maar vegetarische maaltijden, of maakt dit niet uit en wil je liever een box vol met biologische producten? Of toch liever vegetarisch en biologisch? want zelfs daar is een box voor 😉 de Beebox zou dan een hele sterke optie zijn.

Ben je meer van het vlees of van het vis dan kun je kijken of Marley Spoon of HelloFresh wat voor je is, Wil je liever zelf je gerechten uitkiezen dan kun je het beste voor Marley Spoon gaan en wanneer je geen abonnement wilt, en meer vrijheid om niet elke week een verplichte maaltijdbox af te nemen dan is de Allerhande maaltijden box wat voor jou.

 

Maaltijdbox vergelijken.

Ik kan me voorstellen dat je nu nog niet zeker weet welke geschikt is, daarom hier een paar links. op deze website over maaltijdboxen kun je alle beschikbare boxen inzien, wat ze kosten, waar ze hun producten vandaan halen, wat het verschil is met een andere box kun je heel goed zien in een van hun maaltijdbox battle’s. Zoals bijvoorbeeld een Mathijs Maaltijdbox of HelloFresh vergelijking.

Om een nog beter oordeel te kunnen maken kun je ook reviews lezen en uitgebreide testen van deze boxen, deze reviews en ervaringen vind je ook op de website, een uitgebreide ervaring van bijna elke box compleet met foto’s en uitleg vind je er wel.

Heb je je weg een beetje gevonden en een keuze kunnen maken in een maaltijdbox dan blijft er nog een stap ding over die ik je zeker niet wil onthouden, je kunt namelijk voor veel van deze foodboxen een kortingscode vinden waarmee je soms wel tot 25,- euro korting mee kunt krijgen op een box. Ook deze kortingen vind je op de maaltijdboxen vergelijken website. Klik bijvoorbeeld hier voor een korting voor de maaltijdbox van Mathijs.

Wanneer je gezonder wilt eten is een maaltijdbox een erg goed optie, de maaltijden zijn gevarieerd wat erg belangrijk is voor je eet patroon, en scheelt het erg veel in tijd met boodschappen doen en koken. Hiernaast zijn er nog veel meer voordelen die ik op kan noemen over deze boxen, maar dat doe ik wellicht later in een ander artikel.

Ik hoop dat ik je in ieder geval op weg heb kunnen helpen met het kiezen van een maatijdbox. Ik ben dan ook erg benieuwd naar welke box jouw voorkeur heeft en waarom? Mijn voorkeur gaat uit naar die van Mathijs maaltijdbox, vooral vanwege de pure manier van koken met eerlijke onbewerkte producten en simpele recepten. Vandaar de korting 😉 maar er zijn er vele meer ook voor jouw favoriete box is er wel een te vinden.

 

Succes en veel plezier,

Petra.

naam