juni 24, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Ergonomische muis voor meer rust

Ergonomische muis wordt veelal gebruikt wanneer je veel op het kantoor aan het werk bent. Deze muis ondersteunt de hand op de juiste manier. Een veelzijdige baan op kantoor betekent ook meteen dat je voornamelijk achter de computer aan het werk bent.

Een harde werker verdient nu eenmaal goede service en ondersteuning voor het lichaam. Door de juiste producten aan te schaffen zul je merken dat de werkzaamheden hiermee op vooruit gaan. Hier ben ik zelf ook achter gekomen! Voor een paar maanden terug kwam er namelijk een collega naar mij toe met de vraagt of dat zij een ergonomische muis mocht krijgen. Toen die tijd was ik er nog niet van bewust dat dit dé uitvinding is voor het personeel!

Online gezocht naar de ergonomische muis

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd dat er zoveel bedrijven dit aanbieden. Ik had een ruime keuze hierin! Uiteindelijk ben ik op de website van Ergonomique terecht gekomen. Dit bedrijf verkoopt vrijwel alles wat het lichaam kan ondersteunen tijdens de werkzaamheden. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren een stuk aantrekkelijker vergeleken met wat je elders zult vinden.

Aangezien mijn collega de enige is die hiernaar heeft gevraagd, heb ik er ook maar eentje besteld. Dit werd de volgende dag alweer op kantoor bezorgd!

Inmiddels werkt iedereen nu wel met een ergonomische muis en daar zijn zij onwijs tevreden over. Wij merken allemaal dat de hand wat meer rust krijgt tijdens het werk.