juni 18, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Dankzij een borstvergroting ben ik een ander mens geworden

Een keer in de vijf jaar krijgt iedere vrouw boven een bepaalde leeftijd een oproep voor een bevolkingsonderzoek. Zo kreeg ik ook een oproep voor een borstonderzoek. Iets waar ik altijd enorm tegenop zie, maar het is voor mijn eigen gezondheid. Op zich valt het altijd mee, en voordat je het weet sta je weer buiten, en dan is het afwachten. Normaal krijg je na een week een brief in de bus met een goede uitslag, mochten ze iets hebben gevonden, dan bellen ze je binnen een paar dagen. Zelf had ik niet meer aan dit onderzoek gedacht tot ik op een middag een telefoontje kreeg, foute boel, ze hadden iets gevonden. De volgende dag zat ik al in het ziekenhuis voor verdere onderzoeken. Inderdaad was er een knobbel in mijn borst gevonden, kwaadaardig. Binnen een paar dagen was ik al geopereerd en is de knobbel verwijderd, gelukkig verder geen uitzaaiingen, maar blijf wel onder controle. Doordat ze bij mij een flinke tumor hadden weggehaald was mijn borst heel erg ingezakt, dit was voor mij een goede reden om een borstvergroting te ondergaan. Ik had inmiddels al het nodig van internet afgehaald, en was zo een beetje op de hoogte wat de mogelijkheden waren. Er ging wel een tijd overheen voordat ik deze borstvergroting kon ondergaan, moest immers eerst herstellen van de operatie. De tijd die ik moest wachten voordat er iets aan mijn borst kon worden gedaan was voor mij een hel, vooral omdat het lekker weer was, en ik dan graag mijn verkoeling in het zwembad zoek. Ik durfde door mijn ongelijke borsten me niet in een badpak of bikini te vertonen, ondanks ik blij mag zijn dat ik weer gezond verklaard was. Had inmiddels wel een afspraak bij de kliniek Veldhoven gemaakt, en nu maar afwachten wanneer het eindelijk de grote dag van de operatie was. kv_ill_borstvergroot

Ben super blij

Inmiddels heb ik de operatie ondergaan en ik moet zeggen dat ik me een heel ander mens ben gaan voelen. Ik moet zeggen nu ik weer helemaal opgeknapt ben nu veel meer van het leven kan genieten. Toen ik de uitslag kwaadaardig kreeg stortte de wereld om me heen in. Maar dankzij de goede uitslag en de geweldige zorg die ik bij de kliniek Veldhoven heb gehad voel ik me weer als herboren en geniet weer van de kleine dingen in het leven. Ik zeg nu dan ook Carpe Diem! dual-plane-zij