juni 19, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Acupunctuur afvallen

Acupunctuur afvallen is mogelijk

Nooit gedacht dat je door middel van acupunctuur kunt afvallen. Maar ik heb het in de afgelopen periode bewezen en kan nu met een volmondige -JA- zeggen dat dit klopt. Als kind werd ik al gepest door mijn klasgenootjes. Ik was gezet en dat viel op. Iedereen begon vervelend tegen mij te doen en op een gegeven moment was het zo erg dat ik niet meer naar school wilde gaan. 

De periode aan vroeger wil ik graag achter mij laten en daarom was ik blij dat ik eindelijk van school af kon en kon gaan werken. Maar helaas, ook hier waren mensen die het leuk vonden om mij te kleineren omdat ik er anders uit zag dan de anderen. Met mijn ruim 100 kilo, viel ik natuurlijk op.  Acupunctuur afvallen

Dankzij acupunctuur afvallen

Op een gegeven moment was voor mij de maat vol. Er moest iets aan mijn levenswijze gedaan worden en ik moest van die overtollige kilo’s af. Een behandeling bij Acupunctuur Rijnmond kwam dan ook op het juiste moment bij mij bunnen vallen, Van een goede vriendin had ik de tip gekregen om hier een afspraak te maken. Meteen gebeld en ik kon de dag erop al langs komen.

Tijdens het eerste gesprek werd er gekeken wat zij voor mij konden betekenen. Er werden een paar kleine naaldjes in mijn lijf gestoken. Deze moesten ervoor zorgen dat ik de drang om veel te eten verdween. Met de hulp van 10 leefregels die ook wel de 10 geboden werden genoemd, kreeg ik voedingsadviezen mee. Hiermee ben ik aan de slag gegaan en inmiddels al heel wat kilo’s kwijt geraakt.  Acupunctuur afvallen