juni 19, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Prachtige wijnkisten laten bedrukken bij Maxilia

Een wijnkist laten bedrukken en deze overhandigen aan jou relaties?  Tegenwoordig kan je het zo gek nog niet bedenken of het is te verkrijgen via het internet. Van een wijnkist tot aan een volledige kerstpakket valt te bestellen op het internet. Bij Maxilia is het dan ook nog eens mogelijk om een wijnkist te laten bedrukken met het logo van jou bedrijf. De aantrekkelijke lage kosten welke hun hanteren zijn perfect.

25422_wk-1-vaks-01316320-montgolfier-merlot1

Ik was namelijk druk aan het zoeken naar een geschikte relatiegeschenk om te overhandigen. Echter valt het mij nogal tegen met wat ik op het internet had gezien. Stiekem hoopte ik maar één ding te vinden zodat ik niet hoefde te kiezen. Tot ik op de website van Maxilia kwam…

Genoeg keuze

Hier is het namelijk mogelijk om een wijnkist te laten bedrukken met hetgeen wat mogelijk is. Natuurlijk is het geven van een flesje wijn erg leuk en zeer in trek, toch heb ik ervoor gekozen om verder in het assortiment te kijken. Wellicht dat ik iets anders vinden kan. Al met al was het vrij snel duidelijk dat het bestellen van een wijnkist het beste geschenk is om te geven. Ook het bedrukken van een powerbank, muts en zelfs een koffiemok is hier mogelijk. Wij hebben er dan ook voor gekozen om bij Maxilia een bestelling te plaatsen zodat we in ieder geval al een geschenk hebben om te overhandigen. Gelukkig leveren zij erg snel waardoor ik twee dagen later mijn bestelling al in ontvangst heb genomen.

wijnkisten-bedrukken-1-vaks