juni 24, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Otoplastieken

Oordoppen op maat laten maken

Onlangs heb ik oordoppen op maat laten maken. Dit moest op verzoek van mijn nieuwe werkgever. Want mijn nieuwe baan bestaat uit het produceren van hulpstukken van machines. Dit gebeurt op een locatie waar meerdere machines naast elkaar staan te draaien. Het geluid is hier dan ook enorm, meer dan 80dB. Om hier dan een hele week, meer dan acht uur per dag in te moeten verblijven, gaat op den duur ten koste van mijn gehoor. Mijn nieuwe werkgever heeft dan ook voor iedereen een paar Otoplastieken voor in de oren besteld. Echter moet je hiervoor zelf een afspraak, online, maken en naar de winkel gaan.

Otoplastieken

Goede oordoppen op maat laten maken

Seeh is het bedrijf, die samen werkt met Hans Anders waar je deze doppen aan kan laten meten. Zij weten precies welke modellen goed zijn en kunnen jou hiermee goed helpen. Omdat er in mijn buurt een Hans Anders winkel is, ben ik hierheen gegaan,. Hier werd ik netjes geholpen en is er een afdruk van mijn oor gemaakt.

Ook van plan om deze doppen aan te schaffen, dan is dat heel snel en makkelijk geregeld. Via het online bestel- en beheerplatform, wat op de website van Seeh te vinden is kan je het aanvragen. Voor de exacte gegevens hoe je dit het makkelijkste kan bestellen, is het makkelijker om zelf op deze website te gaan kijken.