juli 23, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

maatwerk-logo

verstelbare stoel maatwerk gezocht!

Voor mijn dochter ben ik opzoek gegaan naar een “verstelbare stoel maatwerk” het is belangrijk dat dit maatwerk is in verband met haar beperking. Mijn dochter heeft een lichamelijke beperking waardoor ze niet lang op elke stoel kan zitten. Ze krijgt thuis les en moet daarvoor ook huiswerk maken. Ze had een stoel waar ze redelijk goed in kon zitten maar omdat ze nogal snel groeide is deze alweer te klein en is het lastig om hier lang op te zitten.

Opzoek

verstelbare-stoel-wielenHet is natuurlijk belangrijk dat er snel een goede oplossing voor haar werd gevonden. Mijn eigen zoektocht is via het internet begonnen en daar ben ik ook op verschillende bedrijven uitgekomen. De meeste bedrijven waren redelijk duur maar ik hoorde via de mevrouw die mijn dochter lesgeeft dat een andere leerling van haar een goede stoel had gehaald bij Maatwerk Revalidatie Techniek. Toen ik dit opzocht kwam ik uit op de verstelbare stoel maatwerk. Dit bedrijf had precies wat wij nodig hadden!

schoolstoel-zwart De stoel die op de website stond groeide ook nog eens mee met de persoon en daarom was dit de ideale oplossing. Ik heb even gebeld om een te kijken hoe het met de kosten zat en deze waren best wel hoog voor mij. Daarom probeer ik nu via deze weg dezelfde stoel te vinden. Hopelijk heeft iemand een tweedehandsje voor ons. Mocht dit niet lukken dan ga ik deze stoel toch wel aanschaffen bij dit bedrijf.

In de afbeeldingen zie je naar welke stoelen ik opzoek ben!