juni 18, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Met Tena Lady laat jij je dag niet verpesten

Ongewenst urineverlies is een vervelende kwaal. Veel vrouwen die ermee te maken krijgen zijn geneigd om thuis te blijven. Ze verbergen hun probleem liever dan dat ze worden betrapt op het dragen van incontinentiemateriaal. Tena Lady is een product wat er is voor vrouwen die last hebben van incontinentie maar toch graag doorgaan met hun leven. Het gaat om een product wat in het verleden niet heel erg charmant was maar wat er door de loop der tijd steeds mooier uit is gaan zien.
Een non-woven product 

Het materiaal van Tena is gemaakt van een geruwde kunststof. Dat heeft behoorlijk wat voordelen tijdens het dragen. Een belangrijk voordeel is dat het product zacht aanvoelt tijdens het dragen terwijl de urine wel goed wordt vastgehouden in het product zelf. Tena discreet is de kleinste variant. Het gaat om een luier die heel klein van vorm is en die tot matig urineverlies kan opvangen. Ook wanneer het urineverlies met scheuten komt wordt dit goed opgevangen. Het product heeft een kern van korrels die veranderen in gel wanneer ze met urine in aanraking komen. Daardoor kan er geen urine meer ontsnappen uit de luier en blijft jouw bovenkleding gewoon droog. 

Het verschil tussen maandverband en Tena Lady 

Er zit een wezenlijk verschil tussen maandverband en Tena Lady. Een van de grote verschillen is de mate waarin de geur wordt geneutraliseerd. Urine heeft een heel specifieke lucht en het is uiteraard niet wenselijk dat deze geur om je heen blijft hangen wanneer je een incontinentieprobleem hebt. Maandverband zal deze geur niet neutraliseren terwijl Tena Lady dit wel doet. Zonder dat er een overdosis aan geurstof in het urine verband van Tena Lady zit hoeft niemand te ruiken dat jij een probleem met je blaas hebt. Tena Lady is er dan ook voor alle vrouwen, ongeacht de mate waarin ze urine verliezen. 

Een product wat je niet ziet zitten 

De incontinentiematerialen van Tena Lady zijn zo ontworpen dat je ze niet ziet zitten onder je onderkleding. Heel prettig want iedere vrouw ziet er tenslotte graag op haar mooist uit. Je besteedt aandacht aan het ontwerp van jouw lingerie dus waarom zou je dan een vormeloos verband gaan dragen. Doordat het in wit en zwart verkrijgbaar is, is Tena Lady een product wat je niet snel ziet zitten terwijl je het draagt. Wel zo prettig wanneer je een kort rokje of een zomerse short wil dragen. Je bent op en top vrouwelijk met deze incontinentie producten.
De oplossing bij zwaar urineverlies 

Is er een situatie aangebroken waarbij je helemaal geen controle meer hebt over je blaas dan zal een incontinentieverband niet meer genoeg bescherming bieden. In dat geval is er de Tena Lady slip. Het gaat om een luier in de vorm van een slip waardoor je zonder losse inleggers en luiers de hele dag goed beschermd bent. Ook hier geldt dat de incontinentie luiers in wit en zwart verkrijgbaar is zodat het niet opvalt onder je kleding.