juni 24, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

pijn hiel

Ik had last van pijn aan mijn hiel

Pijn hiel type ik in in de zoekmachine op het internet. Al een tijdje liep ik hier mee rond. Mijn moeder vertelde mij dat er nu echt actie ondernomen moest worden. Ik begon dus met zoeken op het internet naar artikels, oplossingen etc. Ik hoopte uiteindelijk een artikel te vinden met oplossing. Na een tijdje kwam ik een website tegen met meerdere artikels over verschillende blessures, klachten etc. Het artikel van de blessure van een hielspoor kwam omhoog toen ik mijn klachten in had getypt.pijn hiel

Op de website stond dat zij adviseren om speciale inleg zooltjes aan te schaffen. Het leek mij en mijn moeder een goed idee om het te proberen. we kozen een paar zooltjes uit en bestelde het direct. Al heel snel was de bestelling binnen en meteen probeerde ik het uit. Aan het begin was het nog even wennen maar als nel merkte ik resultaat.

Na een tijdje kon ik weer alles zonder last, super die zooltjes!

Later kwam een vriendin uit mijn team naar mij toe en vertelde dat zij ook last had. Ik vertelde dat zij ook is moest kijken voor speciale zooltjes die zij in haar schoenen kon stoppen. Ze keek op het internet maar kon het niet vinden. Ik vertelde haar later dat ik pijn hiel had ingetypt en terecht kwam op de site van Footlogics. Na een tijdje kwam ik haar weer tegen en ze vertelde dat ze de website en de zooltjes had gevonden. Gelukkig was zij ook al snel van haar klachten af!pijn hiel