juni 18, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Hypnose ondergaan

Hypnose ondergaan

Hypnose ondergaan om van mijn angsten af te komen. Had jij mij dit eerder verteld, dan was ik hard lachend weggelopen, maar nu weet ik wel beter. Jarenlang had ik een grote angst om te vliegen, hierdoor heb ik veel vakantie misgelopen. Zelf dacht ik altijd, waarom vliegen naar een ver land, terwijl ik Nederland nog niet helemaal gezien heb. Deze regel heb ik mij altijd voorgehouden tot afgelopen zomer. Een paar vrienden van mij vroegen of ik mee ging naar Griekenland, wel met het vliegtuig, omdat zij maar één week gingen.

Hypnose ondergaan

Hypnose ondergaan om mijn angst te overwinnen

Normaal had ik het aanbod, om mee te gaan naar Griekenland, meteen afgeslagen. Deze keer niet, want ooit wilde ik wel een poging wagen om mijn angst te overwinnen. Daarom heb ik ja gezegd, tot volle verbazing van mijn vrienden. Maar ze moesten eens weten hoe bij mij het zweet uitbrak, alleen al bij deze gedachten om te gaan vliegen.

Om toch een beetje omver mijn angst heen te komen heb ik een afspraak gemaakt bij Hypnose praktijk Rotterdam. Hier is de hypnotherapeut Michael van Haaren werkzaam. Over hem en deze vorm van therapie heb ik goede verhalen gehoord en gelezen en daarom wilde ik dit met eigen ogen zien en meemaken.

Dankzij de behandeling heb ik heerlijk kunnen genieten van mijn vakantie en de reis erheen meet het vliegtuig. Een volgende vliegreis staat alweer in mijn agenda. Ik ben zo blij dat ik deze angst heb overwonnen!