juni 24, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Hiv test aanschaffen

HIV-zelftest

HIV komt door de technologie van vandaag steeds vaker aan het licht. Dat is ook niet zo gek als bedenkt dat er vroeger geen concrete diagnose gegeven kon worden wanneer iemand HIV had. Dit heeft jarenlange weinig tot geen vooruitgang gehad door het taboe wat hing om HIV. Het komt logischerwijs wat vaker voor in de homocultuur. Dit komt nou eenmaal omdat deze verschrikkelijke ziekte zich verspreidt via anale seks en dit komt nou eenmaal vaker voor bij homoseksuelen. Doordat dit vroeger echt nog een taboe was heeft dit ervoor gezorgd dat hier dus ook niet gesproken over werd. Dit heeft ervoor gezorgd dat toentertijd de ziekte zich zonder belemmeringen kan verspreiden.

HIV onderzoek

Gelukkig is de samenleving in Nederland vandaag de dag veel beter ontwikkeld. De conservatieve houdingen naar dergelijke praktijken is gelukkig verdwenen in de huidige samenleving. Hierbij hebben HIV patiënten zeer veel baat maar ook de mensen die dit niet, nog niet, hebben. Een van de bedrijven die goed ingespeeld heeft op een dergelijke trend verandering is instihivtest. Dit prachtige bedrijf ontwikkeld een HIV-zelftest die volledig anoniem besteld en bezorgd kan worden. Hoewel de algemene opinie volledige acceptatie is zal niemand willen dat de halve buurt weet dat u deze ziekte draagt of mogelijk draagt.

HIV test

Niet meer naar de SOA-poli

Natuurlijk zijn SOA’s altijd al een probleem geweest in de samenleving. Dit is een van de redenen dat de condoom een wereldwijd fenomeen is geworden. Natuurlijk voorkomt het zwangerschap maar in sommige relaties kunnen beide niet zwanger worden. In deze gevallen is het gebruiken van een condoom dan sterk aan te raden. Of u moet natuurlijk uw partner vertrouwen. Hoe dan ook kan het fout gaan en op zo’n moment heeft u geen trek in een wachtkamer bij de arts. Voorheen kon u uw HIV testen bij de arts en de SOA-poli maar gelukkig kunt u dat nu dus ook thuis doen. Een HIV-zelftest kunt op instihivtest.com bestellen waarbij u maar 4,95 euro betaald voor een anonieme bezorging.