juni 18, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

bloedonderzoek

Ga voor zekerheid

Soms is het goed om voor zekerheid te gaan, hierbij kan een bloedonderzoek een belangrijke bijdragen bieden. Met het onderzoek zie je snel en effectief wat voor soort stoffen je mist of tekort komt, maar ook andere zaken als ernstige aandoeningen kun je voor zijn. Het onderzoek waarbij maarliefst op 25 punten je bloed wordt onderzocht, met als referentie een gezond persoon van dezelfde leeftijd. Mocht er iets zijn wat niet in orde is kun je direct actie ondernemen, of een arts om raad vragen wat je moet doen om het probleem aan te pakken.

Checken is altijd goed

Of je nu wel of niet het idee hebt dat je iets hebt, een check van je bloedwaarden is altijd goed. Is er iets anders aan de hand dan ben je er altijd vroeg bij, voordat er echt problemen kunnen ontstaan met je gezondheid. Niet voor niets laten veel mensen een bloedonderzoek doen, om te voorkomen dat er eventueel bloedwaardes zijn die niet goed zijn. Ook wanneer je optimale prestaties wilt hebben van je lichaam, bijvoorbeeld bij sportresultaten kun je gebruik maken van de test. Een te lage of te hoge waarde hoeft niet te betekenen dat dit merkbaar is.

bloedonderzoek

Eenvoudige werkwijze

Op de website van bloedwaardentest.nl kun je heel eenvoudig en betrouwbaar een bloedtest op laten sturen, het is zelfs mogelijk om tegen een meerprijs iemand bij je thuis te laten komen die het bloed af komt nemen. In alle gevallen dien je er zelf voor te zorgen dat het bloed in het laboratorium terecht komt, door het op te sturen met briefpost. Om er niet te lange tijd overheen te laten gaan, is het niet verstandig om het bloed vrijdag op de post te doen. Ook wanneer het erg koud of warm weer is, kun je het beste het bloed zo laat mogelijk opsturen.