juni 18, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Therapie

Fibromyalgie Genezen

Fibromyalgie Genezen, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Helaas is deze chronische ziekte niet te genezen. Er bestaan geen medicijnen of behandelingen die deze klachten weg kunnen nemen. Echter is er wel een behandeling waar je leert om te gaan met de vreselijke pijnen die deze ziekte met zich meebrengen.

Via Medinello is het mogelijk om een speciale behandeling te ondergaan. Zodra deze diagnose is vastgesteld kan jij in aanmerking komen voor een speciaal revalidatietraject. Zodra je bent doorverwezen door de huisarts of behandelend specialist, kan jij je bij Medinello aanmelden.

Behandeling

Helaas is Fibromyalgie niet te genezen

Nadat je door verschillende arten in deze kliniek bent nagekeken, dus een intake hebt gehad. Wordt er gekeken wat zij voor jou kunnen betekenen. Alle bevindingen in deze diverse gesprekken worden bekeken en hiermee wordt er een behandelvoorstel gemaakt.

De behandelingen die hier gaan plaats vinden zijn onderverdeeld in diverse modules. Elke module heeft een aparte werking en wordt door verschillende therapeuten gegeven. Zo leer je stap voor stap beter om te gaan met de dagelijkse pijnklachten en hiermee te leren functioneren in het dagelijkse leven.

revalideren

Goede behandeling

Door deel te nemen aan de behandelingen die ik via Medinelleo heb gevolgd, kan ik weer een stap in de maatschappij maken. De pijn waar ik dagelijks mee aan het worstelen ben is niet over, maar ik heb wel geleerd om het draaglijker te maken.