juni 24, 2024

gezond petra

Alles over gezond leven

Bewandel de weg naar zelfacceptatie door een geboortehoroscoop te laten maken

Als je geboren wordt, dan gebeurt dat natuurlijk op een bepaald tijdstip. Je hebt zelf geen controle over het moment dat je geboren wordt. Het jaar, de dag en de tijd van je geboorde liggen volledig buiten je controle. In die zin is jou wezen en jouw karakter volledig aan het toeval onderworpen. Het is maar net waar de planeten zich op het moment van je geboorte bevinden. Ondanks het feit dat je hier dus zelf geen invloed op hebt, is het moment van geboren worden enorm belangrijk voor wie je bent en wie je kunt worden. De ouders zorgen voor een bepaalde aanleg via de genen. Dat bepaalt in sterke mate wat voor een karakter en gevoel je zult ontwikkelen. Maar daarnaast heeft ook de locatie van de aarde ten opzichte van de verschillende planeten een grote impact. Binnen deze invloeden krijg je uiteraard speelruimte om je eigen karakter vorm te geven. Maar de genen en de planeten zorgen er wel voor dat je voor bepaalde dingen meer of minder aanleg hebt. Je geboortehoroscoop is dan ook een soort blauwdruk die je heel veel vertelt over wie je kunt zijn. Als je hier kennis van neemt, dan kun je als het ware met voorbedachten rade de juiste keuzes maken. Als je geen idee hebt wie je kunt worden, wat je taleneten zijn, hoe je gevoelsleven er uit kan zien, dan maak je als het ware altijd blinde keuzes. Maar als je een geboortehoroscoop laat maken, dan heb je een soort van insiders informatie. Door een geboortehoroscoop te laten maken via persoonlijke-horoscoop.nl, krijg je een soort inkijk in wie je tot in de kern van je ziel echt bent. Dat is heel handig, want daardoor kun je ook veel makkelijker bepaalde routes in je leven afsluiten wetende dat sommige routes niet passen bij je karakter. Door een geboortehoroscoop te laten maken, krijg je bijvoorbeeld meer inzicht in zaken als: 

  • Je levenspad
  • Je emoties
  • Je waarden en normen 
  • Je mentaliteit

Maar het laat je ook zien hoe jij vanuit je kern bijvoorbeeld om gaat met seks en relaties. Het kan zijn dat je niet tevreden bent met je relatie en een geboortehoroscoop kan je inzicht geven waarom dat is. Misschien zit je in een relatie die eigenlijk helemaal niet past bij wie jij bent en wat je nodig hebt. Als je een geboortehoroscoop gaat laten maken, dan is dit uiteraard meer dan 4 regels met wat oppervlakkige informatie. Je krijgt een uitgebreide horoscoop van 22 pagina’s waarbij alle facetten die relevant zijn in een mensenleven aan bod komen. Een geboortehoroscoop laten maken, kan dan ook voor de structuur zorgen die je nodig hebt om met daadkracht je eigen levenspad te bewandelen. 

Kijk snel op de site om een geboortehoroscoop te laten maken

Als je een geboortehoroscoop wilt laten maken, dan kun je dat laten doen via persoonlijke-horoscoop.nl. Je kunt je geboortedatum en tijd doorgeven en vervolgens kun je door persoonlijke-horoscoop.nl een geboortehoroscoop laten maken. 

Kijk voor meer informatie op de website 

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van persoonlijke-horoscoop.nl.